Apples Holiday Gift Guide: snellere levering, langer retourneren

Lars Paijmans
16 november 2017, 9:12
1 min leestijd
Apples Holiday Gift Guide: snellere levering, langer retourneren

Cadeautips nodig voor tijdens de feestdagen? Of wil je gewoon langer retourneren dan gebruikelijk? Dan kun je vanaf vandaag in de Apple Holiday Gift Guide 2017 terecht.

Lees verder na de advertentie.

Apple Holiday Gift Guide 2017

Net zoals voorgaande jaren, heeft Apple een speciale pagina opgericht om jou wat inspiratie te geven tijdens kerst. Korting wordt er niet gegeven, maar toch hoopt het bedrijf uit Cupertino dat je er hierdoor toch voor kiest om een iPhone X, Apple Watch of MacBook onder de kerstboom te leggen.

Apple Holiday Gift Guide 2017

Op de pagina – die kleine poppetjes op ingezoomde foto’s van Apples producten laat lopen – komen uiteraard de nieuwste Apple-producten voorbij. Maar er is ook plaats voor accessoires en artikelen die niet door Apple zelf gemaakt worden, maar wel in de Apple Store te vinden zijn.

Of je nu wel of geen producten uit deze gids als kerstcadeau aanschaft: de komst van de gids betekent ook dat er weer langere retouneerperiodes gelden. Alle producten en accessoires die je tussen 15 november en 25 december 2017 aanschaft, kun je tot 8 januari 2018 zonder problemen terugbrengen. Handig, want zo kun je een kerstcadeau waar je niet blij mee bent ook na Oud en Nieuw nog op je gemakje retour zenden.

Voordelen voor iedereen

Een ander voordeel van Apples Holiday Gift Guide 2017 zijn de gratis, snellere verzending. Zolang het product op voorraad is (helaas iPhone X-liefhebbers) wordt het binnen twee dagen gratis bij je thuisbezorgd.

Ben je op zoek naar een Apple-product tijdens de feestdagen? Dan kun je naast de Apple Store ook gewoon in onze vergelijker terecht. Daar vergelijk je de beste en meest actuele prijzen van bijvoorbeeld een iPhone 8 met abonnement, losse iPhone X of een refurbished iPhone 7.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen