‘Apple heeft last van iWatch productieproblemen’

Naar verluidt ondervindt Apple momenteel hinder van iWatch productieproblemen: meer dan de helft van de productie is schijnbaar ongeschikt voor gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De iWatch productieproblemen worden naar verluidt veroorzaakt door de afwerking één specifiek onderdeel van het slimme horloge: het oppervlak van het chassis.

Dat schrijft de Taiwanese krant Digitimes op basis van anonieme bronnen. De gebruikte techniek, genaamd poederspuitgieten, zorgt ervoor dat meer dan de helft van wat er van de lopende band rolt, niet geschikt is voor gebruik. Vroeger werden alleen interne onderdelen op deze manier gemaakt, maar nu het om de buitenkant van de iWatch gaat zijn de eisen wat betreft afwerking natuurlijk hoger.

iwatch productieproblemen

Niet bekend of iWatch productieproblemen voor vertraging zorgen

Het is niet duidelijk of de iWatch productieproblemen ervoor zorgen dat we de iWatch later tegemoet kunnen zien. Over een lancering voor het apparaat is niets bekend – Apple heeft het slimme horloge zelfs nog niet eens aangekondigd – maar de algemene verwachting is dat het in 2014 zal worden uitgebracht.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.