‘Apple kondigt op 8 december nieuwe hardware aan’

Mike Peek
3 december 2020, 19:29
2 min leestijd

Apple komt volgende week, op 8 december, mogelijk met een nieuwe hardware-aankondiging. Om wat voor soort product het gaat is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

‘Volgende week hardware-aankondiging van Apple’

Website MacRumors heeft een interne memo van Apple in handen. Daaruit blijkt dat de techreus op 8 december om 14.30 uur Nederlandse tijd mogelijk nieuwe hardware aankondigt. De memo is gericht aan service providers. Apple zegt dat er “Apple Care-gerelateerde veranderingen” aankomen. Het bedrijf adviseert technici om zich voor te bereiden op een nieuw product, nieuwe productomschrijvingen en nieuwe prijzen.

Apple heeft in het verleden vaker zulke memo’s verstuurd. In veel gevallen gebeurde dat vlak voor de presentatie van nieuwe producten. Hoewel we dus niet zeker weten dat Apple op 8 december met een hardware-aankondiging komt, heeft het er wel alle schijn van.

We verwachten overigens niet dat Apple een nieuw event houdt voor de aankondiging, zoals dat in oktober gebeurde voor de iPhone 12. Waarschijnlijk gaat het om een persbericht waarin het bedrijf één of meerdere producten lanceert. Dat deed Apple vorig jaar bijvoorbeeld met de 16 inch-MacBook Pro en met de tweede generatie AirPods.

Apple hardware-aankondiging december
Apple zou op 8 december eindelijk de AirPods Studio kunnen aankondigen

Wat kunnen we verwachten?

De bekende lekker L0vetodream zei vorige maand al dat Apple een “Christmas surprise” voor ons zou hebben. Hij vertelde er niet bij om wat voor product het ging, maar we kunnen wel wat opties aflopen.

Zo wachten we nog altijd op de AirTag, Apples eerste bluetooth-tracker. Een andere mogelijkheid is de AirPods Studio, Apples eigen over-ear-hoofdtelefoon. Het laatste product dat we kunnen verzinnen is een nieuwe AppleTV met gamecontroller. Maar misschien heeft Apple wel heel iets anders voor ons in petto…

Wil je op de hoogte blijven van de mogelijke hardware-aankondiging van Apple op 8 december? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en download de gratis iPhoned-app.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: MacRumors
Bron afbeelding: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen