Apple haalt grappen met ons uit in iOS 5.1 beta 2
Redactie

Apple heeft zojuist iOS 5.1 beta 2 vrijgegeven aan ontwikkelaars. Zoals gewoonlijk zijn er ontwikkelaars en hackers de broncode van de nieuwe firmware ingedoken. Vaak kan de broncode ons namelijk iets vertellen over de nieuwe apparaten die Apple aan het ontwikkelen is. Apple weet dit natuurlijk zelf ook, en heeft dit keer een grap uitgehaald. In de broncode zijn namelijk zeer bijzondere toestellen te vinden.

iPhone 10, Apple TV 9 en iPad 8

In de broncode van iOS 5.1 beta 2 verwijst Apple naar de iPhone 10, Apple TV 9 en de iPad 8. Deze ‘nieuwe apparaten’ zijn erg humoristisch, aangezien deze de komende jaren nog niet verwacht worden. Deze grap kan tevens dienen als een strategische zet, want hoeveel waarde gaan we in de toekomst nog hechten aan de apparaten die in de broncode vermeld worden?

iOS 5.1 beta 2

De nieuwe firmware voor de iPhone, iPod touch en iPad bevat enkele belangrijke bugfixes. Zo zouden de batterijproblemen van de iPhone 4GS opnieuw worden aangepakt door de update. De enige zichtbare verandering is te vinden bij PhotoStream. Met de nieuwe firmware kan je namelijk foto’s verwijderen uit de PhotoStream.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.