Apple geeft iOS 5 beta 7 vrij
Redactie

Vannacht is de 7 versie van de beta van iOS 5 vrijgegeven door Apple. Deze update is via iTunes én ‘Over the air updates’ te installeren door geregistreerde ontwikkelaars. Volgens de changelog van de nieuwe firmware is er niet veel veranderd, maar erg veel ontwikkelaars ondervinden op dit moment meer problemen dan bij de vorige versie van iOS 5.

iOS 5 beta 7 blijft herstarten

Vrijwel direct na het vrijgeven van iOS 5 beta 7 verschenen er tweets van ontwikkelaars over grote problemen. Sommige iDevices blijven namelijk herstarten zonder aantoonbare reden. Dit maakt het apparaat onbruikbaar. De oplossing is eenvoudig als we de Twitteraars mogen geloven: Zet je toestel terug naar iOS 5 beta 6.

Naast de problemen met het herstarten van het toestel zijn er ook problemen met het activeren van de iDevices. Ook dit probleem maakt sommige iDevices onbruikbaar. De oplossing van dit probleem is identiek aan de bovengenoemde oplossing: Zet je toestel terug naar iOS 5 beta 6.

Let op: Installeer iOS 5 alleen als je een geregistreerde ontwikkelaar bij Apple bent. Als je toestel niet geregistreerd staat, wordt je iDevice onbruikbaar na de installatie.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.