Apple geeft iOS 5 beta 3 vrij
Redactie

Apple heeft zojuist iOS 5 beta 3 vrijgegeven aan de geregistreerde ontwikkelaars. De beta is te downloaden developer.apple.com als je ingelogd bent. De nieuwe beta lost enkele ernstige bugs op, en voegt ook nog een aantal nieuwe functies aan het besturingssysteem van de iPhone, iPod touch en iPad.

Facetime, AirPlay en iMessage

Drie kleine veranderingen zijn te vinden in Facetime, AirPlay en iMessage. De eerstgenoemde werkte in beta 2 vaker niet dan wel, en dit heeft Apple in beta 3 onder handen genomen. AirPlay is vanaf deze nieuwe beta in alle applicaties standaard geactiveerd, en iMessage kan nu wél gewoon communiceren met de vorige beta van iOS 5.

‘Over The Air’-updates

De nieuwe beta is niet te downloaden via ‘Over The Air’-updates. Dit betekent waarschijnlijk dat Apple nog niet klaar is met deze handige functie van iOS 5. Volgens de geruchten is deze nieuwe functie nu wel klaar in beta 3, en dus gaan we deze functie nu extra scherp in de gaten houden de komende tijd.

iTunes 10.5 beta 3

Apple heeft zojuist ook iTunes 10.5 beta 3 vrijgegeven. Deze nieuwe software is nodig om je iDevice te synchroniseren met je computer. We raden alle ontwikkelaars met iOS 5 beta 3 dus aan om ook de nieuwste beta van iTunes 10.5 te installeren.

Bekijk de volledige changelog op 9to5Mac.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.