Apple geeft iOS 4.3GM vrij

Apple heeft zojuist iOS 4.3GM vrijgegeven. Ontwikkelaars kunnen deze laatste beta nu installeren op hun iOS-apparaten. Het is de bedoeling dat deze ontwikkelaars de laatste bugs in de firmware opmerken en melden. Zo kan Apple ervoor zorgen dat de firmware bug-vrij gelanceerd kan worden op 11 maart.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuw in iOS 4.3

iOS 4.3 bevat een wachtlijst aan nieuwe functies en verbeteringen. Zo meldde Steve Jobs gisteren bijvoorbeeld dat de performance van Safari in iOS 4.3 enorm verbeterd is. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd in AirPlay, en is de veelbesproken functie ‘Personal Hotspot’ aan de nieuwe firmware toegevoegd.

Gisteren werd er tijdens de keynote aandacht besteed aan iOS 4.3. De onderstaande video laat dit deel van de keynote zien.

http://www.youtube.com/watch?v=XXZLm6tTXxc

iOS 4.3GM zal binnenkort ongetwijfeld op allerlei websites worden aangeboden. Deze firmware is namelijk te installeren op alle iPhones die op dit moment op iOS 4.2 kunnen draaien. Je moet echter wel opletten met het installeren van de GM-firmware, want deze firmware kan nog instabiel zijn.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.