Apple-fans zijn niet tevreden met The Beatles

Redactie
18 november 2010, 11:45
1 min leestijd
Apple-fans zijn niet tevreden met The Beatles

Deze week kondigde Apple groots aan dat dinsdag een dag zou worden om nooit te vergeten. Dit deden zij op al hun websites. Velen dachten dat Apple een cloud-dienst zou lanceren, maar rond half vier werd duidelijk dat het om de albums van The Beatles in de iTunes Store ging. De echte Apple-fans waren duidelijk teleurgesteld door deze melding.

Lees verder na de advertentie.

Indrukwekkend voor Apple, teleurstellend voor fans

Apple is al jaren bezig om alle albums van The Beatles in de iTunes Store te krijgen. Regelmatig leken de onderhandelingen tussen Apple en de platenmaatschappij goed te gaan, maar uiteindelijk werden de twee partijen het nooit eens over de prijs. Het is dus een grote stap voor Apple dat de albums eindelijk in de iTunes Store te vinden zijn, maar volgens de echte Apple-fans had dit niet zo groot aangekondigd hoeven worden.

Tweet: it’s another unforgettable day that I won’t remember tomorrow…

Aangepaste afbeeldingen

Op internet zijn inmiddels verschillende aangepaste afbeeldingen te vinden die de aankondiging van Apple belachelijk maken. Één van Nederlandse afkomst doet bijvoorbeeld denken dat Apple Bassie en Adriaan eindelijk in de iTunes Store heeft gezet.

Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen