Apple-fans zijn niet tevreden met The Beatles
Redactie

Deze week kondigde Apple groots aan dat dinsdag een dag zou worden om nooit te vergeten. Dit deden zij op al hun websites. Velen dachten dat Apple een cloud-dienst zou lanceren, maar rond half vier werd duidelijk dat het om de albums van The Beatles in de iTunes Store ging. De echte Apple-fans waren duidelijk teleurgesteld door deze melding.

Indrukwekkend voor Apple, teleurstellend voor fans

Apple is al jaren bezig om alle albums van The Beatles in de iTunes Store te krijgen. Regelmatig leken de onderhandelingen tussen Apple en de platenmaatschappij goed te gaan, maar uiteindelijk werden de twee partijen het nooit eens over de prijs. Het is dus een grote stap voor Apple dat de albums eindelijk in de iTunes Store te vinden zijn, maar volgens de echte Apple-fans had dit niet zo groot aangekondigd hoeven worden.

Tweet: it’s another unforgettable day that I won’t remember tomorrow…

Aangepaste afbeeldingen

Op internet zijn inmiddels verschillende aangepaste afbeeldingen te vinden die de aankondiging van Apple belachelijk maken. Één van Nederlandse afkomst doet bijvoorbeeld denken dat Apple Bassie en Adriaan eindelijk in de iTunes Store heeft gezet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Swen

  Is ook echt een achterlijke aankondiging
  heb niet eens gelezen als alleen het kopje the beatles in Itunes
  dan heb ik er al genoeg van

 • seb

  “echte Apple fans”? Echte Apple fans weten dat een Apple geen grote aankondigingen doet via de website. Ik neem dan ook aan dat enkel de laatste generatie gebruikers, je weet wel die generatie die Apple koopt omdat iedereen het koopt, teleurgesteld waren.

 • Jan

  @seb

  dat ben ik niet met je eens. Regelmatig gooit Apple nieuwe producten in de Store die niet zijn aangekondigd. Bijvoorbeeld nieuwe iMacs.

  Het is onterecht dat Apple het een dag noemt die je niet zal vergeten, want als je iemand volgende maand naar ’16 november 2010′ vraagt, zal 99% van de mensen al niet meer weten wat er gebeurd is.

 • Arjen

  “de echte apple fans” zijn een stelletje snobs, die totaal geen voeling meer hebben met de echte wereld.
  Hele zielige mensjes.

 • Kees Friesland

  Will it now be possible to download the cd-covers of the remastered cd’s of the Beatles, when you have already the cd’s in your iTunes?

 • Kees Friesland

  Weet iemand hoe je een dvd met Nederlandse ondertitels in je iPad krijgt? Ik krijg de dvd wel met het programma Rip It op de Mac met ondertitels, maar op de iPad verdwijnen vervolgens de ondertitels.

 • Hayo

  je kunt de dvd dan het beste rippen met handbrake, dan bak je de ondertitels ermee in