‘Apple experimenteert met iPhone 6 met 4,9 inch-scherm’
Gijs Ettes

De geruchtenmolen met betrekking tot de iPhone 6 en iPhone 5C begint lekker op gang te komen. Volgens de laatste berichten is Apple aan het testen met een 4,9 inch-scherm voor zijn aankomende smartphone.

Apple experimenteert met iPhone 6

Volgens het Chinese CTech zijn er meerdere bronnen die stellen dat de eerstvolgende iPhones zijn voorzien van een groter scherm. Geruchten gaan dat Apple experimenteert met iPhone prototypes met een 4,9 inch-scherm. Het is daarmee mogelijk dat de opvolgers van zowel de iPhone 5S als de iPhone 5C over een groter display beschikken. Momenteel meet het scherm van beide smartphones nog 4 inch.

Het Japanse blad MacFan weet overigens zeker dat de iPhone 6 in september 2014 zal verschijnen als phablet en minstens beschikt over een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie. Hiervan lijkt vooralsnog alleen de releasedatum plausibel, aangezien vanaf de iPhone 4S de smartphones steeds in de herfst verschenen.

iPhone 5S en iPhone 5C kopen

Op dit moment zijn de de iPhone 5S en iPhone 5C de toptoestellen van Apple. Beide telefoons verschenen op vrijdag 25 oktober en zijn zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Ideaal dus voor wie de iPhone 6 nog wat te ver weg vindt.

Wil je geen Apple-nieuws missen, schrijf je dan in voor de iPhoned Nieuwsbrief. Je maakt dan direct kans op een luxe Lowdi Bluetooth Speaker.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.