Apple eventbanner als wallpaper op je iPhone
Redactie

Nog een dagje wachten en dan begint het grote Apple event, waar de lang verwachte komst van de iPhone 5 zal worden aangekondigd. De banners van het Apple event zijn bijzonder kleurrijk en als wallpaper te downloaden op je iPhone.

Kleurige banners

De kleurige banners voor het grootse Apple event in het Yerba Buena Center zijn al opgehangen en alle Apple liefhebbers wachten in spanning af. Wie de aankondiging van de nieuwe iPhone in stijl wil afwachten, heeft de mogelijkheid om de kleurige banners als wallpaper op de iPhone te downloaden. MacStories heeft namelijk van de banners wallpapers gemaakt die geschikt zijn voor je iPhone. Het zip-bestand biedt alle soorten wallpapers, die ook voor de MacBook en iMac geschikt zijn. Mocht je een losse wallpaper voor je iPhone 4/4S willen downloaden dan kan dat ook.

Wallpaper installeren

Ga naar de website van MacStories en je hebt de keuze om het complete zip bestand te downloaden of je kiest voor een van de andere opties. Je kunt het bestand eerst bekijken of meteen downloaden.  Wil je de wallpaper alleen op je iPhone 4/4S dan klik je op de directe link voor iOS  en zal de wallpaper meteen zichtbaar worden.

Met de kleurrijke achtergrond kom je in elk geval al meteen in de goede sfeer terecht als morgen het Apple event eindelijk van start gaat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.