De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Apple-event: deze 4 producten kun je vanavond verwachten

Koen van Ekeren
14 september 2021, 10:30
3 min leestijd
Apple-event: deze 4 producten kun je vanavond verwachten

Vanavond zijn miljoenen ogen gericht op Apple, want het bedrijf doet vanuit Cupertino meerdere productonthullingen. In dit artikel lees je wat je van het Apple-event van 14 september 2021 mag verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Apple-event september: 4 nieuwe producten

Het jaarlijkse iPhone-event begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Dankzij betrouwbare geruchten weten we al wat Apple zal aankondigen – en wat niet. Welke producten Apple vermoedelijk lanceert, lees je hieronder.

1. iPhone 13 Pro (Max)

Veel mensen kijken uit naar de aankondiging van Apples nieuwe vlaggenschepen: de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Het ontwerp is vergelijkbaar met de 12 Pro van vorig jaar, al is de inkeping boven het scherm (waarin onder meer de selfiecamera zit) kleiner geworden.

Verder wordt veel verwacht van de camera: er komt bijvoorbeeld een Astrofotografie-modus om foto’s te maken van de sterren. Ook interessant is het nieuwe ProMotion-scherm, dat een hogere verversingssnelheid van 120Hz heeft. De iPhone 13 Pro is mogelijk ook de eerste met een always on-scherm.

Lees ook: iPhone 13 Pro (Max)-verwachtingen: formaat, camera, prijs en meer

2. iPhone 13 (mini)

Opnieuw bestaat de nieuwe iPhone-serie ook uit twee basismodellen. Dit keer heten ze vermoedelijk de iPhone 13 en iPhone 13 mini. Over deze toestelen is wat minder bekend, al is het zeer waarschijnlijk dat Apple ze uitrust met een verbeterde camera en processor.

De kleinere inkeping aan de voorkant heeft de iPhone 13 (mini) ook. Verder gaat de accuduur erop vooruit, want Apple plaatst er naar verluidt een grotere batterij in.

Lees ook: iPhone 13-verwachtingen: dit weten we tot nu toe (en wat niet)

3. Apple Watch Series 7

De spotlights zullen ook gericht zijn op de nieuwe Apple Watch. Interessant is vooral het design, want de Apple Watch Series 7 heeft een hoekige horlogekast met vlakke zijkanten en een scherm dat ‘plat’ op de behuizing ligt.

Verder is het scherm wat groter: Apple zou het formaat naar 41 en 45 millimeter willen brengen. Grote nieuwe gezondheidsfuncties blijven helaas uit.

Lees ook: Apple Watch Series 7: 5 verwachtingen voor de nieuwe Apple Watch

4. AirPods 3

Na anderhalf jaar krijgen de AirPods eindelijk een upgrade. De vernieuwingen kondigt Apple vanavond aan, maar dankzij geruchten weten we al wat je mag verwachten. We spoilen er dus nog even op los.

verwachtingen Kuo 2021

Het design van de nieuwe AirPods 3 lijkt als twee druppels water op dat van de huidige AirPods Pro. Dat betekent dat de steeltjes die uit je oren steken, korter zijn. Pro-functies zoals ruisonderdrukking en de transparantiemodus komen er niet, maar Apple zou ze wel willen uitrusten met Spatial Audio.

Lees ook: AirPods 3: 8 verwachtingen voor de grote AirPods-upgrade van 2021

En dit presenteert Apple (nog) niet

Kijk je uit naar de nieuwe MacBook Pro 2021? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwe iPad mini of iPad 2021? De kans is klein dat we daar vanavond wat over horen, want volgens een gerucht is er een tweede Apple-event op komst waarin de Mac en iPad centraal staan. Dit evenement vindt mogelijk op 14 oktober plaats.

Wat je nog wel mag verwachten, is dat Apple vanavond ook de releasedatum van zijn nieuwe besturingssystemen aankondigt. Dit keer gaat het om iOS 15, iPadOS 15, macOS Monterey, watchOS 8 en tvOS 15. macOS Monterey komt waarschijnlijk pas later dit jaar uit (oktober of november). De andere besturingssystemen verwachten we nog deze maand.

Volg iPhoned!

De redactie van iPhoned zit vanavond klaar om je alles te vertellen over de onthullingen! Houd deze website dus goed in de gaten en download ook meteen onze gratis app.

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je automatisch een samenvatting van het event. En wist je dat we de iPhone 13 Pro weggeven? Doe dus gauw mee aan onze winactie. En misschien pronk je als een van de eerste met de nieuwste iPhone!

Bron afbeelding: Ian Zelbo (Twitter)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods 3
Apple AirPods 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen