Poll: Naar welke aankondiging tijdens het Apple-event kijk jij vooral uit?

Lars Paijmans
12 maart 2019, 11:03
1 min leestijd
Poll: Naar welke aankondiging tijdens het Apple-event kijk jij vooral uit?

In onze agenda staat maandagavond 25 maart al rood omcirkeld in de agenda. Het eerste Apple-event van 2019 belooft een spectaculaire te worden, maar naar welke aankondiging kijk jij het meeste uit?

Apple-event poll: naar welke aankondiging kijk jij uit?

Gisteravond viel de uitnodiging van Apple op de deurmat voor een speciale avond in het Steve Jobs Theater. Wat het bedrijf daar gaat presenteren is nog even afwachten, al kunnen we door alle geruchten en de hints in de uitnodiging wel een goede inschatting maken.

Zie je bovenstaande poll niet? Stem dan even via deze link!

Tv-dienst, nieuwsdienst, iPads en meer

Aan de uitnodiging te zien zal de tv-dienst van Apple (Apple Shows) centraal staan. Dit is de Netflix-concurrent waar het bedrijf al lange tijd aan sleutelt. Ook zou er een Blendle-achtige nieuwsdienst verschijnen, al is de kans klein dat deze direct in Nederland beschikbaar komt.

Op basis van alle geruchten is de kans ook groot dat we nieuwe hardware te zien krijgen. Zo zijn er twee nieuwe iPads opgedoken in de code van iOS 12.2, is het eindelijk tijd voor de AirPower-oplader en zou de tweede generatie van de AirPods verschijnen. Na het event kun je daarnaast je iPhone en iPad bijwerken naar iOS 12.2.

Genoeg te zien dus, maar wij zijn vooral benieuwd naar welke aankondiging jij op 25 maart het meest hoopt. Laat dus van je horen door te stemmen in bovenstaande poll. Zie je deze niet? Klik dan even op de link eronder om alsnog je stem achter te laten.

Lees ook: Apple maart-event 2019: 8 aankondigingen om naar uit te kijken

Categorie: Apple
Spotlight: Apple TV Plus

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's