De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

‘Apple onthult nieuwe producten op 23 maart tijdens online event’

Lars Paijmans
8 maart 2021, 11:40
1 min leestijd
‘Apple onthult nieuwe producten op 23 maart tijdens online event’

Wel of geen Apple-event is nog even de vraag, maar omcirkel 23 maart alvast voorzichtig in je agenda: er komen nieuwe producten aan.

Lees verder na de advertentie.

Apple maart-event 2021 op 23 maart?

De eerste nieuwe Apple-producten van 2021 staan voor de deur. Er verschijnen al een paar weken geruchten over productonthullingen in maart, die nu concreter worden.

Zowel de bekende Chinese Apple-bron Kang als Jon Prosser delen nu dat Apple op 23 maart nieuwe producten onthult. Volgens Prosser (die zich op zijn eigen bronnen beroept) kreeg hij onafhankelijk van Kang te horen dat dit inderdaad de datum is waarop Apple iets gaat aankondigen.

‘Nieuwe AirPods, AirTags, iPad Pro en meer’

Toevallig is dit exact dezelfde datum waarop OnePlus zijn nieuwe smartphone onthult. Om welke producten het hier gaat is nog even de vraag: in een andere tweet stelt Prosser dat de AirTags, iPad Pro 2021, AirPods en nieuwe Apple TV klaar zijn. Mocht dit kloppen, dan lijken dit genoeg aankondigingen te zijn om een digitale keynote omheen te bouwen.

AirPods 3

Een andere optie is dat Apple simpelweg op 23 maart meerdere persberichten uitstuurt en de nieuwe producten direct in de Apple Store staan. Zoals altijd kun je op iPhoned vertrouwen om jou zo snel mogelijk van het laatste Apple-nieuws te voorzien. Download bijvoorbeeld onze gratis iPhoned-app even, dan versturen wij een pushbericht zodra Apple het event of nieuwe producten officieel uit de doeken doet.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten op 23 maart? Wij hebben onze Apple maart-event verwachtingen voor je op een rijtje gezet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirTag
Apple AirTag

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu