Zo volg je de livestream van het Apple oktober 2021-event

Koen van Ekeren
18 oktober 2021, 18:45
2 min leestijd
YouTube video player

Vanavond om 19:00 uur (Nederlandse tijd) vindt het volgende Apple-event plaats. Apple presenteert dan de compleet vernieuwde MacBook Pro en er volgen ongetwijfeld meer productonthullingen. Blijf op de hoogte via de livestream van het oktober-event 2021!

Lees verder na de advertentie.

Livestream Apple-event oktober 2021

De MacBook Pro staat de grootste update in jaren te wachten. In de afgelopen maanden hebben we er veel geruchten over gehoord. Hoe de nieuwe MacBook eruitziet en wat de specificaties zijn, onthult Apple vanavond vanuit Cupertino. In ons artikel met de Apple oktober-event verwachtingen lees je wat Apple vermoedelijk nog meer presenteert.

Apple Event — October 18

Vanavond gaat het opnieuw om een virtuele productpresentatie. Hierbij maakt het bedrijf van Tim Cook vooraf een gelikte video, die vanaf 19:00 uur wordt uitgezonden. Dit gebeurt bijvoorbeeld via de bovenstaande livestream op YouTube. We verwachten dat het evenement iets langer dan een uur duurt.

Apple-event livestream via de Apple-website

Het Apple oktober-event 2021 is live te zien op YouTube (via de stream hierboven), maar het kan ook via de officiële Apple-website. Zo doe je dat:

  • iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9+ (via deze link)
  • Mac met Safari op macOS 10.11+ (via deze link)
  • Pc met Microsoft Edge op Windows 10 (via deze link) of Google Chrome/Firefox op andere apparaten

Oktober-event 2021 live kijken via de Apple TV

De onthullingen van Apple zijn ook live te bekijken met een Apple TV. Met de nieuwste kastjes (de 4K Apple TV en vierde generatie Apple TV) bekijk je het evenement via de Apple TV-app. Deze is standaard op je Apple TV geïnstalleerd.

Met een Apple TV 2 (uit 2010) en Apple TV 3 (uit 2012) zie je de keynote via een speciaal kanaal. Dit kanaal verschijnt vanavond vanzelf waarop je het event live kunt volgen. Met de eerste generatie Apple TV (uit 2007) is het niet mogelijk om de presentatie te bekijken.

Blijf op de hoogte via iPhoned

Uiteraard doet iPhoned verslag van het Apple-event! Op de website praten we je uitgebreid bij over alle aankondigingen van Apple. Volg ook onze kanalen om op de hoogte te blijven:

  • Twitter: live verslag van het evenement
  • Facebook: Praat met anderen over de aankondigingen
  • iPhoned-app: Ontvang pushmeldingen bij breaking news en onze round-up
Categorie: Apple
Merk: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro 2021
Apple MacBook Pro 2021

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen