De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Siri verklapt: volgende Apple-evenement op 20 april

Michel van 't Klaphek
13 april 2021, 9:26
1 min leestijd
Siri verklapt: volgende Apple-evenement op 20 april

Het volgende Apple-evenement lijkt op 20 april te zijn. Naar verwachting kondigt het bedrijf dan onder meer een nieuwe iPad Pro en de AirTag aan, een compleet nieuw product.

Lees verder na de advertentie.

Apple-evenement op 20 april

Vraag je Siri wanneer het volgende Apple event plaatsvindt, dan krijg je 20 april als antwoord. Dat ontdekte MacRumors. Het lijkt alleen bij de Engelstalige versie van Apples spraakassistent te werken. Op de redactie van iPhoned krijgen we namelijk een algemene verwijzing naar Apples website wanneer we dezelfde vraag stellen.

Apple evenement op 20 april jon prosser

Hoe laat het Apple event begint, is nog niet duidelijk. Normaliter stuurt Apple de uitnodigingen voor bijeenkomsten ongeveer een week van tevoren de deur uit. Waarschijnlijk vindt dit dus vandaag plaats.

Van een echte bijeenkomst is hoogstwaarschijnlijk geen sprake. De afgelopen Apple-evenementen waren namelijk vooraf opgenomen presentaties die je via een livestream kon volgen via de Apple-website en YouTube.

Uiteraard doet de redactie van iPhoned 20 april verslag van alle aankondigingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, download de gratis iPhoned-app of volg onze website om niets te missen.

Dit zijn de verwachtingen voor het Apple event

Het lijkt erop dat Apple in ieder geval de iPad Pro 2021 gaat aankondigen. De beste iPad van 2021 schijnt wederom in twee formaten te komen: 11 en 12,9 inch. Laatstgenoemde zou de overstap naar mini-led maken, een nieuw schermtype met allerlei voordelen.

→ Ook interessant: iPad Pro 2021: 7 verwachtingen voor de beste iPad van het jaar

Ook verwachten we op 20 april de AirTags in actie te gaan zien. Deze tracker voor het terugvinden van bijvoorbeeld je sleutelbos duikt al jaren op in geruchten. De Apple AirTags moet klein genoeg zijn om in je portemonnee te stoppen, zodat je ‘m vervolgens via de Zoek Mijn-app op je iPhone kunt terugvinden.

AirTag: 6 verwachtingen voor Apples eerste tracker

Het laatste nieuws over Apple:

Bron: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro 2021
Apple iPad Pro 2021

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen