Apple en Verizon lanceren de CDMA-iPhone
Redactie

Op dit moment houdt Verizon een belangrijke bijeenkomst in Amerika. Op verschillende websites is de bijeenkomst live te volgen. Zojuist heeft Verzizon aangekondigd dat ze gaan samenwerken met Apple. De iPhone 4 met CDMA-antenne komt eind februari al beschikbaar in de Verenigde Staten. In Nederland hebben we niets aan deze iPhone, want wij hebben dit netwerk niet in gebruik.

Miljoenen klanten

Verizon heeft miljoenen klanten in Amerika. Deze mensen houden van de snelheid en de betrouwbaarheid van het alternatieve netwerk. Tevens vraagt met al jaren lang om een iPhone met een CDMA-antenne, en dus verwacht Verizon dat de iPhone met CDMA-antenne een groot succes gaat worden.

Hotspot maken met de CDMA-iPhone

Met de iPhone van Verizon mag je een hotspot maken waarmee je apparaten van internet kan voorzien. De  hotspot kan je aanmaken via de speciale applicatie die al staat geïnstalleerd op de telefoon. Je kan in totaal 5 apparaten voorzien van internet met je CDMA-iPhone.

Update: De bijeenkomst van Verizon is voorbij. Er zijn geen belangrijke mededelingen meer gedaan die gerelateerd zijn aan de iPhone.

.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.