Apple brengt voordelige bundel met montage-apps uit in Nederland

Lars Paijmans
10 februari 2017, 13:18
1 min leestijd
Apple brengt voordelige bundel met montage-apps uit in Nederland

Apple heeft een speciale educatiebundel uitgebracht voor de Mac. Door deze collectie met montage en audioprogramma’s aan te schaffen bespaar je zo’n vierhonderd euro.

Lees verder na de advertentie.

Apple educatiebundel nu beschikbaar

Apple bracht deze indrukwekkende app-bundel aanvankelijk alleen uit in de Verenigde Staten. Nu is de aanbieding ook in Nederland, België en tientallen andere landen beschikbaar. Het pakket met professionele apps voor het onderwijs is nu te bestellen op de website van Apple voor 229,99 euro. Als je de apps los zou kopen, ben je zo’n vierhonderd euro duurder uit.

Apple educatie bundel

Voor deze prijs krijg je vijf verschillende apps: videobewerkringsprogramma Final Cut Pro X, muziekproductie-programma Logic Pro X, animatie-app Motion 5, Final Cut-uitbreiding Compressor 4 en Logic Pro-uitbreiding MainStage 3. De apps richten zich dus specifiek op het bewerken van audio en video, wat voor specifieke studies goed van pas kan komen.

Apple mailt de downloadcodes

Op de website van de educatiebundel kun je ook voor iedere app de systeemeisen vinden. We raden het aan om deze even te controleren als je van plan bent om de vijf programma’s voor je MacBook of iMac aan te schaffen. Na het kopen van het pakket, krijg je een e-mail van Apple met daarin de afzonderlijke downloadcodes van de apps.

Deze worden doorgaans nog op dezelfde dag verzonden, al geeft Apple aan dat dit soms iets langer kan duren. De app-bundel is via deze link te bestellen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen