Apple-designer Jonathan Ive doet veelbelovende uitspraak
Redactie

Een van de grootste breinen achter Apple, Jonathan Ive, heeft in een recent interview een opmerkelijke uitspraak gedaan. Hij zij dat hij bij Apple nu aan zijn ‘belangrijkste werk ooit’ aan het ontwerpen is

Jonathan Ive is voor een groot deel verantwoordelijk voor het design van veel van Apple’s producten. De designer heeft  gezegd dat hij het meeste herinnerd zal worden aan de projecten waaraan hij nu werkt.

Geruchten

Direct na de opmerkelijke en veelbelovende uitspraak van de hoofd ontwerper kwam er een grote golf met geruchten los. Allemaal gebaseerd op verwachtingen. Op de poging om de geruchtenstroom te voorkomen antwoordde Ive: ”of course I can’t tell you about.”

Ive krijgt ook de onvermijdelijke vraag of hij nog wat over de volgende generatie iPhone zou willen loslaten, uiteraard kwam hier geen inhoudelijke reactie op. Toen de journalist van The Telegraph vroeg of hij wel antwoord zou geven als de koningin het hem zou vragen antwoordde hij: ”That would be funny.”

Er zijn zowel veel geruchten dat de uitspraak over de iPhone 5 zou gaan als over een compleet nieuwe, 50-inch televisie van Apple. Beide geruchten zijn allebei door niemand bevestigd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.