Zo volg je live al het nieuws van Apples december-event

Dennis de Vries
2 december 2019, 13:01
2 min leestijd
Zo volg je live al het nieuws van Apples december-event

Vanavond houdt Apple een keynote waar ze games en apps in het zonnetje zetten, en wellicht wat ander nieuws te melden hebben. Zo volg je dit event op de voet.

De aankondiging van Apples speciale event op 2 december kwam als een verrassing. Om 22.00 uur vanavond is het zover en zal Tim Cook het podium betreden. Benieuwd naar wat Apple te vertellen heeft en of er nieuwe hardware wordt aangekondigd? Zo volg je al het nieuws.

Apple-event volgen via livestream

Normaal maakt Apple zelf een livestream van zijn keynotes beschikbaar, die je kunt volgen via de officiële website. Bij de aankondiging van de iPhone 11 betrokken ze ook YouTube bij het feest en zonden daar het hele evenement ook uit.

apple december event livestream

Voor dit speciale evenement is echter geen livestream aangekondigd. Apples eigen evenementen-pagina, waar alle eerdere keynotes zijn terug te zien, maakt ook geen melding van het aankomende event. Daar staat de september-aankondiging van de iPhone 11 nog prominent bovenaan.

Mocht er later vandaag alsnog een livestream opduiken, dan updaten we dit artikel zodat je de presentatie alsnog kunt bekijken.

Volg het live via iPhoned

Geen livestream, maar niet getreurd. Wij gaan er goed voor zitten, en houden al het nieuws uit de keynote nauwkeurig bij. We doen live verslag van het evenement en al het nieuws lees je direct op iPhoned. Volg ons ook op Twitter en Facebook, waar we tijdens en na het evenement regelmatig updates geven.

Wat verwachten we?

Het Apple-event van 2 december kwam als een verrassing. Nog geen twee weken terug kondigde de fabrikant het evenement ineens aan. Het is ongebruikelijk voor Apple om in december nog een keynote te houden. Veel grote aankondigingen worden dan ook niet verwacht, maar we hopen toch op wat interessant nieuws.

De aankondiging zelf wijst er vooral op dat Apple games en apps van het afgelopen jaar in het zonnetje wil zetten. Daarnaast bestaat er de hoop dat ze meer informatie geven over wanneer de Mac Pro verkrijgbaar is. Wellicht zien we een vernieuwde iPad Pro en kondigt Apple de langverwachte AirTag aan. Lees hier alle verwachtingen voor de aankomende Apple-keynote.

Het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apple
Spotlight: Events
Device: AirTag

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's