Ren een rondje op 22 april en verdien iMessage-stickers

Erwin Vogelaar
19 april 2017, 19:15
2 min leestijd
Ren een rondje op 22 april en verdien iMessage-stickers

Op 22 april zal Apple de Dag van de Aarde vieren door Apple Stores groen te kleuren en mensen die sporten te belonen met stickers.

Apple Dag van de Aarde

Aanstaande zaterdag (22 april) is het de Dag van de Aarde. Apple besteedt hier net als vorig jaar op een unieke manier aandacht aan. Allereerst kleuren de Apple Stores extra groen. Niet alleen zullen alle lichtgevende Apple-logo’s een groen blaadje krijgen, maar ook trekken alle medewerkers een groen shirt aan. Of het wel zo milieuvriendelijk om voor één dag in het jaar nieuwe t-shirts te maken is twijfelachtig. Dit jaar kun je ook zelf meedoen met Dag van de Aarde. Draag je een Apple Watch, dan daagt Apple je namelijk uit om op die dag niet alleen aan de gezondheid van de aarde te denken, maar ook aan je eigen gezondheid.

Als je op 22 april een half uurtje lekker beweegt, bijvoorbeeld door te rennen, zwemmen of met een fiets of rolstoel aan de gang te gaan, kun je iMessage-stickers verdienen. Hiervoor moet de sportsessie uiteraard wel met Gezondheid gedeeld worden. Dat kan via de Workout-app, maar ook via een andere app die de informatie doorstuurt. Naast bovenstaande stickers krijg je een award voor je prestatie. Dit is niet de eerste keer dat Apple een dergelijke uitdaging plaatst. Tijdens Thanksgiving werden Amerikanen aangemoedigd om hun stevige diner eraf te sporten en ook bij de start van het nieuwe jaar stond er een uitdaging klaar.

Al Gore spreekt over het klimaat

Ook vandaag besteedt Apple al aandacht aan Dag van de Aarde. In de Union Square Apple Store zullen oud-vicepresident Al Gore en Apple’s hoofd van milieu Lisa Jackson spreken over klimaatoptimisme. Het duo gaat onder andere in op de milieu-initiatieven van Apple, andere Dag van de Aarde-activiteiten en hoe mensen zelf een impact kunnen maken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5mac
Categorie: Apple
Spotlight: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's