Apple Campus wordt opgetuigd voor iPhone-onthulling van vanavond
Wouter Nijsen

De voorbereidingen voor het iPhone-evenement van vanavond zijn in volle gang bij Apple, zoals uit meerdere foto’s van de Apple Campus blijkt die afgelopen nacht internet zijn verschenen.

Apple houdt het voor de onthulling van de iPhone 5C en iPhone 5S vanavond echter vrij ingetogen, als je het vergelijkt met hoe Apple andere keren het Moscone Center in San Francisco helemaal overneemt. Zo is er op de Apple Campus een kleine banner boven en naast de deuren geplaatst, die natuurlijk passen bij de stijl van de uitnodiging die vorige week werd rondgestuurd.

apple campus

Insiders denken dat de gekleurde bolletjes op die uitnodiging duiden op de komst van de iPhone 5C: de goedkope iPhone met plastic behuizing in veel verschillende kleuren. Wat ons betreft kan het ook duiden op de officiële release van iOS 7. In dat vernieuwde Apple-besturingssysteem zijn immers veel felle kleuren toegepast.

iPhoned doet dinsdagavond live verslag van het Apple-evenement waarop we waarschijnlijk de nieuwe iPhone 5CiPhone 5SiOS 7 en misschien wat andere verrassingen gaan zien. Als je je toevallig afvraagt wat we precies gaan doen, moet je zeker onze lijst met veelgestelde vragen over de Apple Keynote even lezen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan meteen kans op een iPhone 5C!

Bron: igen.fr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.