Afbeeldingen tonen nieuwe locaties van Apple Campus 2

Rutger Otto
15 april 2016, 10:00
2 min leestijd
Afbeeldingen tonen nieuwe locaties van Apple Campus 2

Er is een aantal plaatjes vrijgegeven van Apples nieuwe campus die we nog niet hebben gezien. Op de afbeeldingen staan onder meer de receptie en wat eettentjes.

Lees verder na de advertentie.

Apple Campus 2 plaatjes

Apple is weer in gesprek met de gemeenteraad van Cupertino, de stad waar de Apple Campus 2 komt te staan. Er moeten namelijk nog enkele kleine gebouwen worden bijgezet op het terrein, zo schrijft de Silicon Valley Business Journal. Ter discussie staan twee recepties, een aantal eettentjes buiten en een onderhoudsschuur. Hoe dat eruit ziet, toont Apple op nieuw gerenderde afbeeldingen.

Receptie bij hoofdingang

Hieronder staat één van de recepties die Apple graag wil plaatsen. De gebouwen moeten bij de ‘hoofdingang voor voetgangers’ geplaatst worden en dienen als ‘promotie van de gehele Campus’. De recepties bestaan rondom helemaal uit (gebogen) glas, met een groot afdak zodat mensen droog en uit de zon staan. Qua ontwerp is het helemaal in lijn met het hoofdgebouw, het ‘spaceship’ van Apple.

apple campus 2 1

Eetgelegenheid buiten

Apple wil tenminste twee eettentjes in de buitenlucht plaatsen, zoals Hieronder is te zien. Bezoekers kunnen hier niet binnen zitten, al is daar buiten wel gelegenheid voor op het terras. Bezoekers bestellen hun eten voor het gebouwtje, zodat ze het direct kunnen meenemen.

apple campus 2 2

Schuur voor onderhoud

Als laatst plaatst Apple een grote ‘schuur’ voor onderhoud. Hier komt onder meer gereedschap in te staan waarmee de tuin bijgehouden kan worden.

apple campus 2 3v

Apple Campus 2 moet dit jaar af zijn

De daadwerkelijke bouw van de Apple Campus 2, het nieuwe hoofdkantoor, begon in 2014. Maar er zijn al veel langer plannen voor de campus waarvoor Steve Jobs zich nog heeft ingezet bij de gemeente. Eind 2016 moet het complex, dat in totaal 0,71 vierkante kilometer bestrijkt, af zijn. In dit artikel lees je alles over de bouw en check je hoe het project er inmiddels voor staat.

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu