Video: Apple Campus 2 december-update toont laatste kraan

Erwin Vogelaar
29 november 2016, 19:11
2 min leestijd

In de Apple Campus 2 december-video, toont Matthew Roberts met zijn drone hoe de bouw er voor staat. Met de laatste kraan zit de constructie in haar laatste fase.

Lees verder na de advertentie.

Apple Campus 2 december

Begin 2017 wordt Apple Campus 2 in gebruik genomen, dus alle gebouwen moeten inmiddels bijna klaar zijn. Dat is goed te zien in de nieuwste drone-video van Matthew Roberts met mooie beelden van hoe de campus er nu voor staat. Inmiddels zijn er veel YouTube-kanalen die Roberts video’s nadoen, met eigen drone-beelden van de locatie. Toch weet niemand de kwaliteit van Roberts te evenaren, dus blijven ook wij bij zijn video’s.

apple campus 2 december

In de video is de allerlaatste grote kraan te zien die nog enkele dingen moet verslepen. Ook is te zien hoe het Research & Development-gebouw bijna klaar is. Hier zullen de iPhone’s en iPad’s van de toekomt bedacht worden, net als compleet nieuwe producten die Apple op de markt gaat zetten. Daarnaast is het dak van de Security Kiosk klaar. Het berg schuim, dat bovenop de ondergrondse auditorium ligt, is nu bijna volledig bedekt met zand. Het geluid van dit auditorium is belangrijk, want hier gaat Apple in de toekomst onder andere zijn keynote’s houden bij de aankondiging van nieuwe producten. Ook de tunnel waar de auto’s vandaan komen wordt nu verborgen onder het zand.

Verder is voornamelijk aan de binnenkant van het enorme ronde ‘ruimteschip’ beweging te zien. De gebouwen die daar gezet worden krijgen vorm. De video is verder de moeite waard, omdat je de campus kunt zien na flinke regenval. Hoewel de boel er een stuk modderiger op geworden is, glanst de campus als nooit tevoren. De regen is in ieder geval goed voor het vele groen dat er nu geplaatst wordt. De bomen zijn niet aan te slepen. Er is nog wel wat werk aan de winkel, want de zonnepanelen op het ruimteschip zijn nog maar voor zestig procent compleet.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen