Speelt Apple nog voor kerstman dit jaar?

Rutger Otto
25 december 2014, 15:02
1 min leestijd
Speelt Apple nog voor kerstman dit jaar?

Mocht je al gezocht hebben naar de 12 Dagen Cadeaus van Apple; inderdaad, die zijn er niet dit jaar. Hoe komt dat?

Lees verder na de advertentie.

Apple cadeaus

Afgelopen jaren zijn we verwend door Apple met de 12 Dagen Cadeaus-actie, maar dit jaar is er nog geen spoor van te bekennen. Vorig jaar stond de 12 Dagen Cadeaus app al begin december in de App Store, maar het is nu Eerste Kerstdag 2014 en de app is in nog geen velden of wegen te bekennen.

Het kan nog: doorgaans begint Apple op Tweede Kerstdag met de iTunes-actie, maar verschillende media hebben het hoge woord er al uit gegooid. Apple deelt dit jaar geen cadeautjes meer uit. Misschien zijn we als Apple-gebruikers te ondankbaar geweest… weet je nog wat er gebeurde toen Apple de vorige keer iets uitdeelde? Het hele internet stond op zijn kop toen U2 op hun iPhone stond. En niet van vreugde.

tim cook santa

12 Dagen Cadeaus

Voor wie het niet kent: de afgelopen jaren gaf Apple twaalf dagen lang na kerst elke dag een nieuw cadeau. De 12 Dagen Cadeaus-app was een soort adventkalender. De ene dag kreeg je een app gratis, de andere dag was het een e-book of (korte) film.

Wat de reden is dat we nog niets van Apple hebben gehoord, is niet bekend. Apple heeft zelf niets gezegd over of 12 Dagen Cadeaus wel of niet doorgaat. Het zou zomaar kunnen van niet, want dit jaar zagen we al enkele andere veranderingen die Tim Cook had doorgevoerd. Zo was er geen korting met Black Friday, maar werd juist geld ingezameld in de strijd tegen aids. Wellicht breekt Cook ook wel met de traditie van cadeautjes geven met kerst. Dat, of we krijgen straks een echte verrassing.

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu