Apple brengt twee nieuwe iPhone 5 reclames uit
Wouter Nijsen

Apple heeft twee nieuwe reclames voor de iPhone 5 uitgebracht. Beide reclames laten de iOS-apps schitteren en willen een beeld geven van wat er door alle duizenden apps allemaal met de iPhone mogelijk is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De twee reclames lijken veel op de iPad 4- en iPad mini-reclames (één, twee) van enkele weken geleden. Apple wil graag furore maken met het brede aanbod aan apps en de kwaliteit daarvan, in tegenstelling tot hetgeen waar de Google Play Store van Android vaak om wordt bekritiseerd.

→ Check ons overzicht voor het beste iPhone 5 abonnement!

iPhone 5 reclames

In de twee reclames wordt de witte iPhone 5 getoond en de apps die bij alledaagse activiteiten kunnen helpen. De eerste, genaamd Brilliant, laat enkele kernwoorden als sweet (toetjesrecepten, romantische komedie bekijken, babykaartje ontvangen), rise (koffiekaart Starbucks, besturen van RC-helikopter) en natuurlijk brilliant (oplossen van rubiks kubus, berekening uitvoeren) zien. De tweede reclame, genaamd Discover, focust zich op de woorden rock, sharp en discover.

Bekijk de twee reclames hieronder.

Brilliant
http://www.youtube.com/watch?&v=nvKyYeJJYwM

 

Discover
http://www.youtube.com/watch?&v=kQxl8fuwrgs

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.