‘Apple breidt iWatch team flink uit’

Roel van Hout
15 juli 2013, 8:56
1 min leestijd
‘Apple breidt iWatch team flink uit’

Het is een paar weken rustig geweest rondom de iWatch, maar dat lijkt stilte voor de storm te zijn: Apple zou op grote schaal mensen aan het aannemen zijn voor het iWatch team.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt althans de Financial Times op basis van anonieme bronnen die ‘bekend zijn met Apple’s plannen’ voor de iWatch. Volgens de krant suggereert de plotselinge uitbreiding van het iWatch team dat deze dit jaar niet meer verwacht hoeft te worden: pas eind 2014 zou een eventuele lancering aan de orde zijn.

iWatch team

Dat is geen hele grote verrassing: de bekende analist Ming-Chi Kuo suggereerde in mei ook al dat Apple dit jaar op iOS 7 en de iPhone 5S focust. De grote veranderingen die de nieuwe iOS-versie met zich meebrengt zouden geen ruimte overlaten voor werk aan de iWatch.

iWatch team richt zich op volgend jaar

Er zijn ook bronnen en analisten die suggereren dat er eind dit jaar nog een release te verwachten is, maar daar mag dus aan getwijfeld worden.

Over het uiterlijk noch de functionaliteit van het apparaat is iets bekend, maar wat we in ieder geval zeker weten is dat het een horloge wordt: Apple registreerde vorige maand in verschillende landen de merknaam ‘iWatch’.

Kijk, om je geheugen op te frissen, vooral even naar ons iWatch overzicht!

Via: 9to5Mac

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's