Black Friday bij Apple: cadeaubon na aankoop van product
Rutger Otto

De Black Friday deals van Apple zijn bekend. Er komt geen directe korting op de aankoop van producten, maar schaf je bepaalde apparaten aan, dan krijg je een cadeaubon.

Apple Black Friday deals

De Nederlandse Black Friday aanbiedingen van Apple zijn nu beschikbaar in de Apple Store. Dat betekent dat je flink voordeel kunt krijgen op vrijwel alle populaire Apple-producten.

black-friday

Korting voor volgende aankoop

Had je gehoopt op korting bij aanschaf van een Apple-product, dan moeten we je teleurstellen. De producten in de Apple Store kosten namelijk evenveel als altijd. In plaats daarvan krijg je een cadeaubon nadat je iets hebt gekocht, voor een volgende aankoop. Het idee is waarschijnlijk dat je een cadeau voor iemand anders koopt in de Apple Store, maar er zelf daarna ook nog wat aan overhoudt.

“Ons eendaagse shoppingevent is nu bezig”, staat er op de site. “Alleen vandaag ontvang je een cadeaubon tot een waarde van 150 euro bij aankoop van bepaalde Apple-cadeaus.”

Cadeaubonnen bij deze aankopen

Je kunt natuurlijk zelf kijken op de Nederlandse pagina voor alle aanbiedingen, maar wij kunnen je ook al wel tonen bij aankoop van welke producten je een cadeaubon van welke waarde krijgt. De deals gelden als je op vrijdag 25 november een bestelling plaats via de online Apple Store. Opvallend is dat enkele topmodellen ontbreken, zoals de iPhone 7. Hieronder zie je (ter indicatie) welke cadeaubonnen je ontvangt bij aankoop van producten.

  • iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus – bon van maximaal 50 euro
  • iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 4 – bon van maximaal 100 euro
  • Apple Watch Series 1 (verschillende modellen) – bon van maximaal 25 euro
  • MacBook, MacBook Pro 13-inch, MacBook Pro 15-inch, MacBook Air – bon van maximaal 150 euro
  • iMac en Mac Pro – bon van maximaal 150 euro
  • Apple TV -bon van maximaal 25 euro

Ben je op zoek naar de beste deal voor een iPhone 7 met abonnement, dan kun je altijd terecht bij onze koopvergelijker.

Lees het laatste nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.