Apple bevestigt: iPhone 4 vanaf 30 juli in Nederland en België

Redactie
16 juli 2010, 21:40
1 min leestijd
Apple bevestigt: iPhone 4 vanaf 30 juli in Nederland en België

Het was reeds eerder aangekondigd dat Apple een speciale persconferentie ging houden deze avond. Na afloop is bekend gemaakt dat de iPhone 4 vanaf 30 juli te koop zal worden gesteld via T-Mobile in Nederland.

In Belgie zal de iPhone 4 eveneens op deze datum worden verkocht. Bovendien krijg je tot 30 september een gratis bumper case om het antenneprobleem voorlopig op te lossen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 4 in Nederland bij T-Mobile vanaf 30 juli

De iPhone 4 wordt in Nederland via T-Mobile vanaf 30 juli verkocht. De voorverkoop zal naar verwachting al eerder starten.

Bezoek de site van T-Mobile voor het laatste nieuws (klik hier)

Aldus een einde voor alle geruchten omtrent de releasedatum van de nieuwe iPhone. Hij komt eraan op 30 juli bij T-Mobile. Bovendien zou Steve Jobs meegedeeld hebben dat iedereen een gratis bumper case meegeleverd krijgt tot 30 september. Hierna zal Apple iets anders verzinnen om het ontvangstprobleem op te lossen.

Er zijn in totaal 15.000 klachten binnengekomen wat betreft het antenneprobleem en verscheidene toestellen werden terug ingeleverd (al zou dit slechts gaan om 1 tot 2%). De complete videoweergave was tot kort te raadplegen op de website van Apple, maar blijkbaar hebben ze deze al terug offline gezet.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen