Apple bevestigt een event op 9 september
Redactie

Apple heeft onze vermoedens over het event in september bevestigd. Apple heeft verschillende journalisten een uitnodiging gestuurd voor woensdag 9 september. Het event lijkt volgens de traditie vooral over muziek te gaan, want de slogan luidt: ‘It’s only rock and roll, but we like it’.

Uit deze slogan zou je kunnen opvatten dat Apple alleen met nieuwe iPods komt, maar velen verwachten nog steeds een tablet van Apple. Ook zijn er sinds gisteren geruchten over de introductie van firmware 3.1, maar het is nog maar de vraag of Apple zo’n kleine update op een event zal aankondigen.

In ieder geval denkt iedereen zeker te weten dat er een nieuwe iPod Touch en een nieuwe iPod Nano komt. Een maand geleden verschenen er al tientallen foto’s van hoesjes voor de iPod Touch en iPod Nano met camera gaatjes erin. Dit zou dus betekenen dat deze iPods camera’s krijgen.

Op woensdag 9 september zullen we weten welke geruchten er waar zijn, en welke niet. Tot die tijd blijft het speculeren over de nieuwe producten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.