Apple bereidt zich geheimzinnig voor op jubileum

Redactie
18 mei 2011, 15:44
1 min leestijd
Apple bereidt zich geheimzinnig voor op jubileum

Komende zondag bestaat de Apple Store 10 jaar. Dit jubileum laat Apple niet ongemerkt voorbij gaan, maar wat ze precies van plan zijn weten we op dit moment nog niet. Wel weten we dat per Apple Store een stuk of 10 werknemers een nacht door moeten werken. Het lijkt er dus op dat Apple een grotere actie aan het plannen is dan het uitdelen van stukjes taart.

Hardware en downloads

De Apple Stores hebben de afgelopen week volgens de geruchten en anonieme bronnen hardware binnengekregen die ze nog niet mogen openmaken. Alle pakketten zijn direct in een kluis geplaatst. Daarnaast hebben de werknemers enkele gigabytes aan video’s en instructies moeten downloaden. Deze files zijn allemaal vergrendeld met een wachtwoord. Dit wachtwoord zal waarschijnlijk pas zaterdagnacht bekend worden gemaakt.

Op zondag zullen we precies weten wat Apple van plan is. Het is niet waarschijnlijk dat zaterdagnacht al iets bekend wordt gemaakt, want alle werknemers moeten hun telefoons in de kluis leggen en een NDA ondertekenen. Verder zullen alle Apple Stores zwarte gordijnen ophangen om nieuwsgierige mensen buiten te houden.

Categorie: Apple
Spotlight: Apple Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday