Apple en modemerk Balmain presenteren exclusieve Beats-koptelefoons

Lars Paijmans
20 juli 2017, 13:11
1 min leestijd
Apple en modemerk Balmain presenteren exclusieve Beats-koptelefoons

Apple heeft samen met het Franse modemerk Balmain een exclusieve editie van de Powerbeats 3 en Beats Studio uitgebracht. Die is vanaf nu verkrijgbaar in de Apple Store.

Apple Balmain koptelefoons nu beschikbaar

De nieuwe Beats Balmain-collectie zijn exact dezelfde Powerbeats 3- en Beats Studio-koptelefoons, maar in een kleur die je nergens anders kunt krijgen. De koptelefoons zijn uitgerust met goudkleurig metaal, en een lichtbruine safari- of Khaki-kleur voor de overige onderdelen.

Apple Balmain

Deze kleuren passen volgens Apple bij de ‘iconische stijl’ van het modemerk. Om het geheel compleet te maken, worden de koptelefoons geleverd in een speciale opbergtas in bijbehorende kleuren.

Je betaalt voor de Powerbeats 600 dollar (link), wat een stuk meer is dan de normale prijs van 380 dollar. De Beats Studio kost met een prijs van 250 dollar (link) slechts vijftig dollar meer dan het basismodel.

Apple en mode

De koptelefoons staan per direct in de Amerikaanse, Duitse en Franse Apple Store, maar zijn vooralsnog niet in de Nederlandse of Belgische te vinden. Meestal komen dergelijke speciale edities ook in de rest van de wereld beschikbaar.

In een gesprek met Vogue legt Olivier Rousteing uit hoe de koptelefoons tot stand kwamen. Vertegenwoordigers van Beats by Dre kwamen vier jaar geleden naar een modeshow, waarna er werd afgesproken om ‘ooit iets samen te doen’. “Omdat het om techniek gaat, zijn er nieuwe uitdagingen. Je kunt een koptelefoon niet behandelen als een kledingstuk.” Voor de promotie van de exclusieve Balmain-koptelefoons is model Kylie Jenner ingeschakeld.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Vogue
Categorie: Accessoires

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's