Apple Back to School 2021 van start: gratis AirPods bij een Mac of iPad

Michel van 't Klaphek
16 juli 2021, 8:57
2 min leestijd
Apple Back to School 2021 van start: gratis AirPods bij een Mac of iPad

De Apple Back to School-actie van 2021 is gestart. Studenten en onderwijsmedewerkers krijgen gratis AirPods bij aanschaf van een iPad of Mac. Je moet hiervoor wel naar de speciale onderwijspagina van Apple gaan.

Lees verder na de advertentie.

Apple Back to School 2021 in Nederland

De zomervakantie is in sommige delen van het land al begonnen, maar Apple zit met de gedachten alweer in de collegebanken. De jaarlijkse Back to School-actie is weer gestart en dat levert mooie voordelen op voor studenten.

Dit jaar krijg je een gratis setje AirPods bij aankoop van een Mac-computer of iPad. Ook ouders van studenten en onderwijsmedewerkers kunnen van de korting profiteren.

  1. Ga naar de officiële onderwijspagina van Apple;

  2. Kies je nieuwee iPad, MacBook of iMac uit;

  3. Stop het product in je winkelmandje en kies ‘Ga door’;

  4. Kies wat voor AirPods je wil en voltooi de bestelling.

Apple Back to School 2021

Het gaat om de tweede generatie AirPods met een ‘normaal’ oplaaddoosje. Wil je liever een draadloze oplaadcase? Dan moet je 50,01 euro bijbetalen. Wanneer je liever de AirPods Pro-oordopjes met betere geluidskwaliteit koopt, moet je 100,01 euro bijleggen.

Opvallend is dat het niet uitmaakt welk product je aanschaft. Je moet dus eventueel bijbetalen wanneer je een iPad Air koopt, maar ook wanneer je een ruim 5000 euro kostende Mac Pro in huis haalt.

Naast gratis AirPods krijg je ook 20 procent korting op AppleCare+, het uitgebreide garantiesysteem van Apple, en drie maanden gratis toegang tot Apple Arcade, Apple Music en Apple TV Plus. De actie loopt tot en met oktober, mits de voorraad strekt.

Deze Apple-producten doen mee

De volgende iPads en Macs doen mee aan Back to School 2021:

Meer voor studenten

Op iPhoned schrijven we regelmatig handige artikelen voor studenten. Wat is bijvoorbeeld de beste agenda-app voor iPhone, en welke apps geven studentenkorting weg? Ook niet geheel onbelangrijk: welke notitie-app kun je het best gebruiken? Het antwoord op al deze vragen vindt je in thema Back to School.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu