Studenten opgelet: krijg gratis Beats bij aanschaf van een Mac of iPad Pro

Michel van 't Klaphek
12 juli 2018, 19:13
1 min leestijd

Apple geeft studenten die een iMac, MacBook of iPad Pro aanschaffen een gratis Beats cadeau. Deze koptelefoon komt bovenop de speciale studentenprijzen. Lees alles over de Back to School-actie van dit jaar.

Lees verder na de advertentie.

Apple Back to School 2018: gratis Beats

Je wilt er als student misschien nog niet aan denken, maar na de vakantie breekt weer een nieuw schooljaar aan. Om dit vooruitzicht ietwat op te fleuren, heeft Apple ook dit jaar weer een fraaie Back to School-actie. Bij aanschaf van een iMac, MacBook of iPad Pro krijg je namelijk een gratis Beats-hoofdtelefoon.

Ga je een iMac of MacBook kopen?

Wie een MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro of Mac Pro koopt mag maar liefst kiezen uit drie headsets:

  1. BeatsX-oortjes ter waarde van 149 euro;
  2. Draadloze ter waarde van 299 euro.

Je hebt keuze uit alle kleuren en je voegt het product gratis aan je winkelwagen toe. Bovenop het cadeau profiteer je van de standaard onderwijsprijzen. De MacBook is voor studenten bijvoorbeeld bijna 100 euro goedkoper en kost ‘slechts’ 1400 euro. Tot slot krijg je 20 procent korting op AppleCare+.

Ga je een iPad Pro kopen?

Ook studenten die een iPad Pro op het oog hebben worden verwend. Bij aanschaf van een iPad Pro (10,5- of 12,9 inch-display) kun je eveneens kiezen uit de drie bovenstaande headsets, met uitzondering van de Beats Solo3.

Voor deze draadloze hoofdtelefoon dien je 99 euro bij te betalen. Daarbovenop krijgen studenten korting op aanschaf van een Apple Pencil, waardoor de pen nu net geen 90 euro kost.

De voorwaarden

De speciale actieprijzen gelden zowel online als in de fysieke Apple-winkel. De actie duurt tot en met 2 oktober, dus enige haast is geboden. Let erop dat je een studentenkaart moet kunnen tonen als je gebruik wilt maken van de actiekorting.

De actie geldt voor studenten, ouders die een Apple-apparaat voor hun kinderen aanschaffen en medewerkers van onderwijsinstellingen. In de algemene voorwaarden wordt geen specifiek onderwijsniveau genoemd, dus het lijkt erop dat alle studenten van de actie gebruik kunnen maken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen