Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

‘Gamingdienst Apple Arcade gaat 4,99 dollar per maand kosten’

20 augustus 2019, 10:38
2 min leestijd
‘Gamingdienst Apple Arcade gaat 4,99 dollar per maand kosten’

Eerder doken de eerste beelden van Apple Arcade op en nu weten we wat de gamingdienst gaat kosten. Voor Arcade betalen gebruikers straks waarschijnlijk 4,99 dollar per maand.

Lees verder na de advertentie.

‘Apple Arcade kost maandelijks 4,99 dollar’

Dat meldt 9to5Mac, dat de prijs van Apple Arcade ontdekte in één van de api’s die door Apple Store wordt gebruikt. In een promotiebericht staat dat Arcade maandelijks 4,99 dollar gaat kosten en één maand gratis is te gebruiken. Tijdens het gratis lidmaatschap van een maand kun je de gamingdienst proberen en daarna besluiten of je een abonnement wil afsluiten.

Apple Arcade games

Het is nog onduidelijk wat Apple Arcade in euro’s gaat kosten, maar 4,99 euro per maand lijkt voor de hand te liggen. Als je gebruikmaakt van Gezinsdeling, waarmee gezinsleden al hun digitale Apple-aankopen kunnen uitwisselen, dan is Apple Arcade voor alle gebruikers in het gezin beschikbaar. Dit werd eerder al door Apple bekendgemaakt.

Apple heeft de prijs (en release) van zijn gamingdienst nog niet bevestigd en doet dit waarschijnlijk volgende maand. Op 10 september vindt hoogstwaarschijnlijk een nieuw event plaats, waar ook de nieuwe iPhones worden onthuld. Mogelijk wordt daar ook meer verteld over Apple TV Plus, de streamingdienst die vermoedelijk 9,99 dollar per maand gaat kosten en vanaf november beschikbaar is.

Onze 6 verwachtingen voor het iPhone 11-event in september

Zo ziet Apple Arcade eruit

9to5Mac publiceerde onlangs de eerste beelden van Apple Arcade, nadat de website toegang kreeg tot een testversie van de dienst. Op afbeeldingen is te zien dat je na het opstarten van Arcade wordt verwelkomd door een grote knop met een gratis lidmaatschap van een maand.

Het design van de dienst lijkt op dat van de App Store, al zie je logischerwijs alleen games staan die je gratis kunt spelen. Het is ook mogelijk om spellen te downloaden, zodat je ze ook zonder internetverbinding kunt starten. Bij de release zijn ruim 100 games op Apple Arcade te spelen.

Ook interessant: Nederlandse gamemakers zijn sceptisch over Apple Arcade

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu