Apple Arcade beschikbaar voor eerste gebruikers, donderdag voor iedereen

De eerste mensen kunnen aan de slag met Apple Arcade. Apples gamedienst is vanaf nu beschikbaar voor gebruikers van de iOS 13-bèta. Vanaf aanstaande donderdag is Apple Arcade voor iedereen beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Arcade beschikbaar voor iOS 13-bètatesters

Doe jij mee aan de testversie van iOS 13? Dan kun je vanaf nu aan de slag met Apple Arcade. Apples gamedienst is vanaf nu te gebruiken voor de eerste groep mensen. Aanstaande donderdag (19 september) rolt de definitieve versie van iOS 13 en iPadOS uit en kan iedereen aan de slag met Apple Arcade:

  1. Open de App Store op je iPhone of iPad;
  2. Tik op het tweede tabblad van rechts: ‘Arcade’;
  3. Druk op de knop om een gratis proefperiode te starten en bevestig met Face ID of Touch ID;
  4. Kies een spel uit de catalogus, tik op ‘Download’ en begin met spelen.

Apple Arcade beschikbaar Nederland 2

Apple Arcade is 30 dagen gratis te proberen waarna de dienst 4,99 euro per maand kost. Wanneer je voor het verstrijken van de proefperiode opzegt hoef je niks te betalen. Verder kun je het Apple Arcade-abonnement delen met je gezin (via Gezinsdeling), zodat iedereen kan meespelen.

Dit moet je weten over Apple Arcade

Apple Arcade is een gamedienst. Dit betekent dat je onbeperkt exclusieve games uit de App Store kunt spelen, zonder advertenties. Bovendien heb je geen internetverbinding nodig tijdens het gamen. Je moet het spel alleen vooraf op je apparaat downloaden. Ook moet je tijdens het opstarten even contact maken met de App Store om je savegame op te halen.

In totaal kun je met Apple Arcade meer dan 100 exclusieve games spelen. Bovendien wordt het aanbod continu uitgebreid met nieuwe spellen. Je kunt op alle Apple-apparaten gamen: iPad, iPhone, Mac(Book) en Apple TV. De dienst is dus te vergelijken met Netflix, maar dan voor games.

Lees het laatste nieuws over Apple Arcade

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.