Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Apple kondigt speciaal app-event aan voor 2 december

Wouter Nijsen
19 november 2019, 8:44
1 min leestijd
Apple kondigt speciaal app-event aan voor 2 december

Verrassing: Apple heeft een nieuw event aangekondigd! Op maandag 2 december organiseert het bedrijf van Tim Cook een keynote die in het teken staat van de beste apps en games van 2019. Het is onduidelijk of we dan ook nieuwe hardware te zien krijgen.

Officieel: Apple app-event op 2 december

Op de uitnodiging is een goud App Store-logo te zien, met een tagline die duidelijk maakt dat het event vooral om de beste apps en games van dit jaar gaat. Omdat Apple niet eerder een dergelijk event heeft georganiseerd, is het nogal onduidelijk wat we precies kunnen verwachten.

Het lijkt er op dat de beste apps en games extra in het zonnetje worden gezet. Apple kiest overigens elk jaar de beste apps en games uit, maar gaat dit in 2019 voor het eerst tijdens een event doen. Het evenement vindt plaats in New York.

Geen grote hardware-aankondigingen

Hoewel de keynote hoogstwaarschijnlijk vooral in het teken staat van software, is het mogelijk dat Apple nieuwe hardware-aankondigingen doet. Zo kan het zijn dat het bedrijf de officiële releasedatum van de nieuwe Mac Pro en Pro Display XDR bekendmaakt, twee apparaten die in december moeten verschijnen. Ook gaan er al langer geruchten over een AirTag en misschien onthult Apple op 2 december nieuwe tv-series voor Apple TV Plus.

Enorm grote hardware-aankondigingen hoeven we waarschijnlijk niet te verwachten. Het bedrijf uit Cupertino koos er dit jaar voor om een oktober-event over te slaan en kondigde de AirPods Pro en 16 inch-MacBook aan via persberichten. Verder is het nog maar de vraag of Apple een livestream van het event op 2 december beschikbaar maakt.

Blijf op de hoogte van het nieuws rondom het Apple-event op 2 december door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, of download de iPhoned-app!

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu