De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Apple verhoogt AirPods-productie, maar kan vraag nog steeds niet aan

Lars Paijmans
2 augustus 2017, 11:10
1 min leestijd
Apple verhoogt AirPods-productie, maar kan vraag nog steeds niet aan

De draadloze AirPods zijn nog steeds niet aan te slepen, maar het bedrijf heeft toegezegd om de productie van de oordopjes nog verder te verhogen.

Lees verder na de advertentie.

Apple verhoogt AirPods-productie

Ceo Tim Cook besprak de AirPods-voorraad kort na het bekend maken van de Q3 2017 kwartaalcijfers. Hoewel de oortelefoons inmiddels al meer dan een half jaar oud zijn, moet je in de Apple Store nog steeds zes weken wachten op een exemplaar.

Daarom verhoogt Apple de productie wederom. “We werken erg hard om ze zo snel als we kunnen naar consumenten te krijgen”, legt Cook uit. “Maar we krijgen het nog steeds niet voor elkaar om aan de sterke vraag te voldoen.”

Apple AirPods productie

De afgelopen weken kregen een aantal Nederlandse webshops weer een voorraad binnen, maar ook deze was snel weer uitverkocht. Om het succes te benadrukken, wijst Cook naar een onderzoek van Creative Strategy. Daaruit blijkt een ‘ongelofelijk enthousiaste’ reactie met 98 procent klanttevredenheid.

De oordopjes werden aanvankelijk sceptisch ontvangen, maar al snel bleek de W1-chip voor een doorslaggevend succes te zorgen. Deze chip maakt het koppelen van de oortjes met je apparaten razendsnel en betrouwbaar, in tegenstelling tot veel bluetooth-headsets die vooral onhandig zijn.

Aangenaam verrast

In onze tweede indruk van de AirPods lees je onze ervaringen na maanden van dagelijks gebruik. Lees de volledige review, of check de conclusie hieronder:

Na een paar maanden dagelijks gebruik weten we het zeker: de AirPods zijn met recht het beste product dat Apple in geruime tijd heeft uitgebracht. Als je verder kijkt dan het prijskaartje van 179 euro, zijn dit met afstand de beste en fijnste draadloze oordopjes om te gebruiken. Test alleen wel even of ze goed in je oren blijven zitten, want omdat de dopjes hard zijn en geen opzetstukjes hebben, zitten ze voor sommigen beter dan anderen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen