Apple aandelen dalen licht na iPad evenement

Na afloop van het iPad evenement gisteravond, waar onder andere ook nieuwe Macbook Pro’s werden onthuld, zijn de Apple aandelen licht gedaald.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ondanks de onthulling van de iPad Air, nieuwe iPad mini met Retina, de vernieuwde MacBooks en de introductie van de gratis Mavericks OS X-update viel Apples persconferentie voor sommige volgers misschien wat tegen.

Geen uitsmijter

Apple aandelen eventHet ‘One more thing’-moment, waarmee Steve Jobs indertijd zijn keynotes afsloot, bleef ditmaal achterwege. Het iPad evenement had daardoor geen uitsmijter en ook maar weinig verrassingen; de meeste nieuwe producten waren al eerder uitgelekt. Dat neemt niet weg dat de aandacht voor de persconferentie, zowel bij de media als bij consumenten, groot was. De video van gisteravond is terug te kijken op de Apple Events-pagina.

Apple aandelen dalen licht

Het ietwat teleurstellende iPad evenement heeft ook zijn weerslag gehad op de aandelen van Apple. De Apple aandelen zijn na gisteravond met 0,29 procent gedaald. Geen enorme daling, maar toch een indicatie dat aandeelhouders misschien niet tevreden zijn met de uitkomsten van het iPad evenement.

Lees verder: alle aankondigingen van gisteravond vind je in het iPhoned overzichtsartikel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.