‘Apple kondigt volgende week nieuwe producten aan’

Erwin Vogelaar
13 maart 2017, 19:01
2 min leestijd
‘Apple kondigt volgende week nieuwe producten aan’

Apple zal zijn nieuwe producten volgende week aankondigen. De Apple 2017 maart event datum lijkt hierdoor onofficieel bevestigd te zijn. Welke Apple-apparaten en andere producten dit zijn is nog niet bekend, al lekten er zojuist wel nieuwe iPads uit via logbestanden.

Lees verder na de advertentie.

Apple 2017 maart event datum: volgende week

Apple zal in de week van maandag 20 maart tot vrijdag 24 maart nieuwe producten aankondigen. Dit stelt een analist tegenover website MacRumors, die dit op hun beurt heeft gehoord van eigen bronnen. Het is helaas nog niet bekend welke nieuwe producten Apple gaat laten zien, al zijn er al wel genoeg geruchten.

Apple 2017 maart event datum

Zo lijkt het erop dat Apple maar liefst drie nieuwe iPads gaat introduceren. Het gaat om nieuwe versies van de 9.7-inch en 12.9-inch iPad Pro met betere hardware, maar ook een gloednieuwe iPad met een 10.5-inch scherm. Deze iPad zal geen schermranden of homeknop meer hebben, waardoor het een interessant idee geeft over hoe de iPhone 8 er mogelijk uit gaat zien. Wel zijn er geruchten dat deze iPads later worden uitgebracht dan verwacht. Dit komt door problemen met de productie. De 9.7-inch versie, die dient als instapmodel, moet wel op tijd klaar zijn. Daarnaast lijkt het er ook op dat Apple volgende week een nieuwe iMac aankondigt. Qua timing is de 12-inch MacBook ook toe aan een nieuwe versie.

Andere geruchten zijn een nieuwe rode kleur voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, om de verkoop van deze toestellen een extra zetje te geven. Ook zou er een nieuwe iPhone SE met 128GB opslagruimte aangekondigd kunnen worden en staan en nieuwe bandjes voor de Apple Watch op de planning. Voor een volledig overzicht kun je onze verwachtingen voor het Apple maart 2017 event lezen.

Het was al even bekend dat Apple in maart een event gaat houden voor de aankondiging van nieuwe producten, maar het bedrijf heeft nog steeds geen uitnodigingen verstuurd. Deze kan in theorie dus vanavond of morgen verschijnen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: MacRumors
Categorie: Apple
Thema: Apple
Device: iPad Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen