App Stores zijn tijdelijk slecht bereikbaar

Redactie
13 juli 2011, 22:04
1 min leestijd
App Stores zijn tijdelijk slecht bereikbaar

Sinds gisteravond zijn de App Stores slecht bereikbaar in de hele wereld. Eerst was hier geen officiële verklaring voor, maar sinds vanochtend heeft Apple de ontwikkelaars meer duidelijkheid gegeven. In een mail die Apple naar de ontwikkelaars heeft gestuurd, staat dat Apple op dit moment bezig is met groot onderhoud van de App Stores en het systeem hierachter.

Lees verder na de advertentie.

Het is nog nooit voorgevallen dat iOS en OSX-gebruikers zo veel last hebben gehad van onderhoud aan de App Stores. Apple is dus waarschijnlijk iets heel groots aan het doen met de App Store en de achterliggende systemen. Iedereen denkt gelijk aan de lancering van OSX Lion, maar er zijn meerdere mogelijke verklaringen.

Prijzen in de App Stores

De dollar is de afgelopen 3 jaar flink in waarde gedaald. Toch bleef Apple dezelfde prijsverhoudingen hanteren, waardoor het voor Nederlanders bijvoorbeeld een stuk gunstiger is om via een Amerikaans iTunes-account aan te schaffen. Volgens enkele geruchten is Apple de prijzen op dit moment aan het gelijktrekken met het onderhoud.

Categorie: Apple
Thema: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen