App store beschikbaar van Albanië tot Zimbabwe

Redactie
22 juni 2012, 14:17
1 min leestijd
App store beschikbaar van Albanië tot Zimbabwe

De app store is voor ons iets vanzelfsprekends, maar in veel landen op de wereld was de app store tot vandaag niet beschikbaar. Op sommige delen van de wereld had je dus niks aan je iPod, iPhone of iPad. Sinds vandaag zijn er 32 landen bijgekomen waar de App store beschikbaar, zoals Apple’s CEO Tim Cook al had aangekondigd op het WWC.

Azië en Afrika

De meeste landen die pas sinds vandaag toegang hebben tot de app store liggen in Azië en Afrika. Al sinds het begin van de app store konden de meeste landen in Europa en Amerika applicaties downloaden voor hun iOS device. De enige landen uit Europa die dat voorheen niet konden en nu wel zijn Albanië en Oekraïne.

ceo tim cook app store

Tim Cook presenteert de landen

De volledige lijst van de landen: Albanië, Benin, Bhoetan, Burkina Faso, Cambodja, Kaapverdië, Tchad, Republiek van Congo, Fiji, Gambia, Guinee-Bissau, Kirgizië, Laos, Liberia, Malawi, Mauritanië, Micronesia, Mongolië, Mozambique, Namibië, Nepal, Palau, Papoea-Nieuw-Guinea, Sao Tomé en Principe, Seychellen, Sierra Leone, Salomonseilanden, Swaziland, Tajikistan, Turkmenistan, Oekraïne en Zimbabwe.

Via: Macrumors

 

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's