Placeholder
Redactie

App Store iTunes 7.7En ja hoor, na lang wachten is de App Store er eindelijk! Mensen met alvast de firmware 2.0-firmware op hun iPhone zien hem ook al op hun iPhone staan, maar in iTunes 7.7 is er ook een nieuwe pagina bij: Applications (Toepassingen in de Nederlandse versie)
Je kunt de ‘Store’ alvast bekijken, ook al heb je nog geen firmware 2.0 op je iPhone of iPod Touch staan. Ook kun je het alvast bestellen.

25% van de applicaties is gratis, en 90% van de betaalde applicaties kost maximaal $9,99. Kopers kunnen reviews schrijven en de applicatie beoordelen, waardoor toekomstige kopers beter weten waar ze aan toe zijn.

App StoreHoe de App Store er op de iPhone uitziet, is een beetje een mix van de huidige iTunes Store op je iPhone, en Installer.app. Je hebt de knoppen: Nieuw, What’s Hot en Categorieën, en onderin de tabs Aanbevolen, Genres, Top 25, Zoek en Updates.
Na het kiezen van een applicatie om hem te downloaden springt je iPhone terug naar het springboard, en zie je het icoontje van de applicatie al met daaronder: ‘Laden’. Na het downloaden kun je hem installeren, en er fijn gebruik van maken.

Een nieuwe functie in iTunes 7.7 is ook dat je iTunes van afstand kan besturen, vanaf je iPhone of iPod Touch door middel van Wi-Fi. Deze functie kun je in je voorkeuren aanvinken, en vervolgens de gratis applicatie voor op je iPhone (of iPod Touch) downloaden. Hiervoor heb je natuurlijk wel de firmware 2.0 nodig. Ook werkt deze applicatie voor je AppleTV.

 App Store Genres  iPhone Remote iTunes 7.7

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.