App Store bereikt drie miljard downloads

Redactie
5 januari 2010, 18:21
1 min leestijd
App Store bereikt drie miljard downloads

Apple’s App Store heeft de drie miljard downloads bereikt. Afgelopen september werd de mijlpaal van twee miljard downloads bereikt en op 4 november 2009 stonden er 100.000 applicaties in de App Store. De App Store heeft dit succes voor een groot deel aan zichzelf te danken. De App Store is naar behoren goed en elke dag komen er nieuwe applicaties bij. De apps zijn makkelijk te vinden op categorie of via de top 50.

Steve Jobs zei er het volgende over:

“Drie miljard downloads in nog geen anderhalf jaar, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Dankzij de App Store hebben bezitters van een iPhone of iPod touch mogelijkheden tot hun beschikking die geen enkel ander mobiel apparaat biedt, en vooralsnog lijkt de concurrentie hier geen antwoord op te hebben.”

De App Store heeft dit natuurlijk ook te danken aan de iPhone & iPod Touch en het iPhone OS. De iPhone ziet er geweldig uit en heeft goede hardware en software. Het iPhone OS is tevens mooi en met de software is veel te bereiken. Helaas kan je nog niet het maximale halen uit de iPhone maar met Cydia kom je al een heel eind.

Lees verder na de advertentie.

Wat nu? Op naar de vier miljard dan maar.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen