Apps ontwikkeld achter tralies bij 24-uursmarathon BarCode (advertorial)

25 februari 2014, 17:38
2 min leestijd

Op 7 februari verdwenen app-ontwikkelaars geheel vrijwillig voor 24 uur achter de tralies van de oude gevangenis van Rotterdam. Daar ontbrak het hen aan, in tegenstelling tot gewone gevangenen, aan niets.

Lees verder na de advertentie.

Een etmaal lang kregen ze de kans om hun apps, die ze al in de iTunes Store en Google Play Store aan klanten aanbieden, geschikt te maken voor de Windows Store. Ze kregen daarbij volop hulp en persoonlijk advies van experts van Microsoft. Ook is hen uitgelegd hoe ze de apps het best onder de aandacht van het publiek kunnen brengen. Zou je dat ook wel willen weten? Op de speciale website vind je alle benodigde informatie.

Microsoft Developer Network

Volgens Marcel Timmer, Director Developer & Platform Evangelism bij Microsoft Nederland, vergeten opdrachtgevers nogal eens Windows 8 en Windows Phone: “We merken dat ontwikkelaars hun apps graag terugzien in de Windows Store, maar dat opdrachtgevers vaak heel specifiek hun app voor de iTunes Store en/of Google Play Store laten ontwikkelen,” stelt Timmer. “Omdat Windows 8 en Windows Phone met een enorme opmars bezig zijn, willen wij deze ontwikkelaars helpen om hun bestaande apps ook zo snel mogelijk in de Windows Store te krijgen.”

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een Windows 8 app?

Het BarCode event mag dan voorbij zijn, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ontwikkelaars er alleen voor staan: Microsoft blijft ontwikkelaars helpen met de verdere ontwikkeling en optimalisatie van apps voor Windows 8.  Bovendien kun je twee keer per maand gratis en voor niets langskomen tijdens het zogenoemde app-spreekuur, waar specialisten van Microsoft klaarstaan om ontwikkelaars te helpen met hun app en eventuele vragen te beantwoorden. Schrijf je vooral in voor het spreekuur!

Hulp nodig?

Tevens vind je op Microsoft Virtual Academy diverse developers trainingen. Deze zijn gratis en worden gegeven door Microsoft experts.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu