Antenneprobleem in de loop van de week opgelost
Redactie

Apple gaat in de loop van volgende week het antenneprobleem oplossen door middel van een update van het iOs: iOs 4.01. Deze update zal alleen beschikbaar zijn voor de iPhone 4 aangezien bij deze iPhone het probleem erg groot is. Wall Street Journal analist en reviewer Walt Mossberg merkte een aantal dagen geleden al op dat er een softwareupdate voor zou komen en nu AppleInsider het ook denkt lijkt het wel erg aantrekkelijk dat het zo op te lossen is.

Vreemd van Apple is dat Steve Jobs eerder vertelde dat je de iPhone gewoon anders vast moet houden en dat er nu een software-update komt. Handiger was het geweest dat hij dat direct vertelt had aangezien er nu al veel kritiek op het nieuwe toestel van Apple is gekomen.

iOs 4.01 zal alleen beschikbaar zijn voor de iPhone 4. Het zal naar alle waarschijnlijkheid begin deze week beschikbaar komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • iPhone 4: en god zag dat het goed was….

  Heel even dacht ik; geen iPhone 4 voor mij! Maar nu ik lees dat het antenneprobleem in de loop van de week is opgelost met een update van iOS 4, ben ik van plan hem toch te kopen.

  Steve Jobs moet echter niet meer van die stomme uitspraken doen zoals tegen je iPhone gebruikers zeggen dat je de iPhone 4 “anders” moet vasthouden. Dit ontbeert iedere vorm van professionaliteit van een wereldbedrijf wat Apple is.

  Nu nog die gele vlek op het Retinascherm…..?!!! (en niet zeggen dat het lijm is dat nog moet drogen, please don’t)

 • Yoeri Boven

  Ik was van plan om dat te gaan zeggen, maar dan doe ik het wel niet. 🙂

 • iPhonecynicus

  Lijkt bijna op een uit de hand gelopen marketingstunt.
  Nu gaat Steve Jobs straks nog zeggen dat zijn medewerkers voortaan hun handjes gaan wassen voordat ze de iKreun 4 mogen aanraken

 • iPhone 4: en god zag dat het (nog) niet goed was…..

  De software update 4.0.1 heeft het antenne issue dus niet opgelost, wat te verwachten was.

  Gaat Apple morgen (vrijdag 16/07/10) bij de persconferentie dan toch toegeven dat er sprake is van een hardware issue bij de iPhone 4?

  En komt er een terugroepactie waarbij het hardware probleem dan echt wordt aangepakt? Ik ben benieuwd……