Rovio werkt aan Angry Birds Star Wars 2
Roel van Hout

De Finse spelontwikkelaar Rovio geeft inmiddels andermans spellen uit, maar is zeker ook nog niet klaar met Angry Birds: in een blog hint Rovio naar Angry Birds Star Wars 2.

Als je de App van de week – Angry Birds Star Wars – net pas hebt gedownload, zul je moeten doorspelen: aankomende maandag komt Rovio met meer nieuws over een nieuwe Angry Birds Star Wars game. Of het spel dan ook daadwerkelijk verschijnt, is niet duidelijk.

Rovio rept in een nieuwsbericht over ‘de meeste karakters ooit, geweldige nieuwe krachten en misschien een paar verrassingen’. Bijgaand heeft Rovio een afbeelding van een rode vogel als de jonge Anakin Skywalker geplaatst.

Angry Birds Star Wars 2

Angry Birds Star Wars 2 prequel?

Dat suggereert dat het nieuwe spel waarschijnlijk gebaseerd zal zijn op de nieuwere Star Wars trilogie. In dat geval zou het spel een prequel worden, omdat deze zich vóór de avonturen van Luke Skywalker – zoals speelbaar in Angry Birds Star Wars – afspeelt. Wat dat betreft zou Rovio mooi in lijn blijven met de volgorde van verschijning van de Star Wars films.

Een maand geleden kondigde Rovio nog Angry Birds Go aan, een – naar het schijnt – racegame in het Angry Birds-universum. Aankomende maandag laat Rovio in ieder geval meer los over Angry Birds Star Wars 2 – en lees je het uiteraard hier.

Via: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.