Zo wil Apple Android-gebruikers overhalen om naar iPhone over te stappen

Lars Paijmans
23 mei 2017, 9:27
1 min leestijd
Zo wil Apple Android-gebruikers overhalen om naar iPhone over te stappen

Apple voert de strijd met Android op. Met video’s en een nieuwe website wil het bedrijf dat naar een iPhone overstappen het leven makkelijker maakt.

Lees verder na de advertentie.

Van Android naar iPhone overstappen, uitgelegd door Apple

Een tijdje terug lanceerde Apple met de Move to iOS-app al een praktische manier voor Android-gebruikers om de overstap naar de iPhone te maken. Wat tot vandaag ontbrak, was de motivatie waarom iedereen deze stap zou moeten maken.

Een nieuwe website moet dit voor eens en altijd duidelijk maken. Met grote gekleurde vlakken somt Apple alle voordelen van de iPhone op ten opzichte van een Android: gemakkelijk overstappen, een geweldige camera, snelheid, toegankelijkheid, veiligheid en meer.

iphone overstappen

Ook Apple-support wordt genoemd, waarbij Apple de persoonlijke benadering uitlicht. Tot slot noemt het bedrijf de milieuvriendelijkheid als een belangrijke reden om Android links te laten liggen. Onderaan de pagina kunnen bezoekers direct doorklikken om een iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 6S of iPhone SE te kopen: de volledige huidige line-up van iPhones.

https://www.youtube.com/watch?v=8IKxOIbRVxs

Vijf nieuwe video’s

Om het argument wat extra kracht bij te zetten, verschenen er tegelijkertijd een vijftal nieuwe video’s op het YouTube-kanaal van het bedrijf uit Cupertino. Ook hier staat eenvoud voorop: mensen bewegen uit een grijs vlak van hun huidige telefoon naar een felgekleurde helft waar ‘iPhone’ staat.

Ben je na het zien van Apples argumenten overtuigd, of denk je iemand anders over te halen om een iPhone in huis te halen? Dan kun je terecht bij onderstaande tip om de overstap van Android naar iOS zo soepel mogelijk te laten verlopen. In onze prijsvergelijker vind je overigens de beste iPhone-deals van het moment.

Lees ook: Overstappen van Android naar iPhone: alles wat je moet weten

Bron: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu