Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Amazon Music nu (nog meer) beschikbaar voor Prime-gebruikers!

Guus Timmermans
2 november 2022, 14:05
2 min leestijd
Amazon Music nu (nog meer) beschikbaar voor Prime-gebruikers!

Prime-gebruikers krijgen nu toegang tot de volledige catalogus van 100 miljoen nummers van Amazon Music. Maar er zit wel een addertje onder het gras.

Lees verder na de advertentie.

Amazon Music heeft 100 miljoen nummers

Amazon heeft vandaag een uitbreiding aangekondigd van Amazon Music. Deze is namelijk nu bijna volledig beschikbaar voor Amazon Prime-gebruikers. Als je een Prime-abonnement hebt krijg je nu toegang tot de volledige catalogus van 100 miljoen Amazon Music nummers! Voorheen waren dit er nog ‘maar’ 2 miljoen.

Ook zijn er nieuwe podcasts-functies toegevoegd. Echter, je kan met dit goedkope abonnement niet zomaar luisteren wat je wil. In dit artikel lees je alles over dit aanbod van Amazon Music voor Prime-gebruikers.

Amazon Music gratis uitgelicht

Alle muziek te ‘shuffelen’ bij Prime-abonnement

Helaas, dit nieuwtje is niet alleen maar zonneschijn. De Prime-gebruikers krijgen namelijk geen onbeperkt vrije toegang tot de 100 miljoen nummers van Amazon Music. Als je de nummers op shuffle zet kan je wel genieten van on-demand muziek. Lekker op ontdekkingstocht dan maar?

De nummers zijn daarbovenop wel reclamevrij. Ook kan je als Prime-gebruikers bij Amazon Music je eigen afspeellijsten en opgeslagen albums shuffelen. Het is dus niet gehele willekeur of je op een leuk liedje uitkomt. Spotify kondigde eerder dit jaar ook al een gratis versie aan met eenzelfde soort inhoud.

Amazon Prime Video

Ook podcasts en video’s reclamevrij beschikbaar

Naast toegang tot 100 miljoen nummers, kun je ook enorm veel podcasts luisteren bij deze dienst. Als je al een Prime-gebruiker bent, hoef je geen meerprijs te betalen om Amazon Music te gebruiken. Dat betekent dat je nog steeds maar 2.99 euro per maand betaalt! Je krijgt dan ook kortingen op producten, een video-dienst met enorm veel aanbod en natuurlijk Amazon Music. Bovendien is de eerste maand gratis.

Wil je dus altijd op de hoogte blijven van het tech-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron: Amazon Prime
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu