Alle vliegtuigen Qantas inclusief iPads

Redactie
24 juli 2012, 18:29
1 min leestijd
Alle vliegtuigen Qantas inclusief iPads

In ieder vliegtuig van de Australische vliegmaatschappij Qantas zijn iPads te vinden. Iedere passagier zal gebruik kunnen maken de tablets die zijn uitgerust met een hoop vermaak voor tijdens de vliegreis.

De gloednieuwe entertainmentdienst Qstreaming biedt maar liefst 200 uur aan video, audio en gaming content. Al deze media die bedoeld is om de passagiers een plezierige reis te geven werkt verrassend soepel, snel en scherp op de iPads.

Fijn voor passagier én vliegmaatschappij

Behalve dat de passagiers kunnen profiteren van de iPads, is de overstap van lcd-schermen naar iPads ook beter voor de vliegmaatschappij. Het vliegtuig is door deze verandering namelijk vele malen lichter, en makkelijker te besturen.

De iPads maken de vliegtuigen ook een stukje groener en milieubewuster aangezien het vliegtuig een stuk minder brandstof nodig heeft als het toestel lichter wordt.

De iPads zijn ook doorgevoerd in de cockpit, het moet piloten zeeën van tijd en papierwerk besparen. De tablets zijn gratis te gebruiken door iedere passagier die vliegt met een Qantas Boeing 767.

Recentelijk zijn er ook hotels die per verblijf iPhones aanbieden aan gasten voor gebruik binnen en rondom het hotel of resort.

Categorieën: Apple, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's