De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Downloaden: alle iOS- en macOS-wallpapers van de afgelopen jaren

Wouter Nijsen
24 juli 2018, 16:02
1 min leestijd
Downloaden: alle iOS- en macOS-wallpapers van de afgelopen jaren

Op zoek naar een toffe wallpaper voor je iPhone of Mac(Book)? Gebruik er eentje van voorgaande iOS- of macOS-versies om oude herinneringen op te halen, of juist nieuwe achtergronden te ontdekken. Met deze twee albums haal je alle wallpapers die Apple ooit gemaakt heeft in huis.

Alle macOS- en iOS-wallpapers ooit

Reddit-gebruiker Nucleam heeft twee foto-albums via Google Foto’s beschikbaar gemaakt, waarin hij alle iOS- en macOS-wallpapers van de afgelopen jaren heeft verzameld. Het iOS-album gaat helemaal terug naar iPhone OS 3, maar ook de achtergronden van meer recente iOS-versies staan erin. Sommige herken je waarschijnlijk, al ben je er vast flink wat vergeten en kun je ze opnieuw gebruiken, om zo je iPhone weer een ‘nieuwe’ ouderwetse look te geven.

Bekijk alle iOS-wallpapers in het Google Foto’s-album

Ook voor je Mac(Book) zijn de wallpapers van de afgelopen jaren verzameld. Dit gaat helemaal terug tot System 7, maar ook de dynamische achtergronden van het aanstaande van macOS Mojave kun je downloaden. Verder zijn de wallpapers van de MacBook Pro 2018 aanwezig, die overigens ook op je iPhone te gebruiken zijn.

Bekijk alle macOS-wallpapers in het Google Foto’s-album

Als Apple een nieuw product uitbrengt, gaat dit altijd gepaard met een serie aan nieuwe achtergronden. Zo werd ook de nieuwe MacBook Pro 2018 gelanceerd met een serie aan nieuwe wallpapers. Wil je naast de wallpapers juist meer weten over alle oude iOS-versies? Dan kun je terecht in ons uitgebreide versie-overzicht, waarin je alles kunt lezen van de eerste software van de iPhone tot en met iOS 12.

Bekijk het complete iOS versies-overzicht

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen